2017. szeptember 16., szombat

Pénteken Csömöte Csörte!


Már csak néhány nap és a gimnázium tanulói előtt is bemutatkoznak az új osztályok diákjai. Nem is akárhogyan, hanem a hagyományosan szeptember harmadik péntekjén megrendezésre kerülő Csömöte Csörtén. A végzős tanulók már gőzerőkkel készülnek a szeptember 22-én, pénteken délután 15 órakor kezdődő vetélkedőre, melynek helyszíne a gimnázium udvarán található kézilabda pálya (rossz idő esetén a labdás tornaterem). A rendezők mókás feladatokat, kihívásokat terveznek a bejövő osztályok diákjai számára, ha mindezeket teljesítik és még a diákesküt is leteszik, a gimnázium teljes jogú tanulóivá válnak. 



A programot reklámozó plakát
A 7.a, 9.b, 9.c és 9.d osztályosok a múlt héten már megkapták az előre kiadott feladatokat: A/1-es méretű élménytabló készítése a tiszakécskei csapatépítő táborról (1. nap, 2. nap beszámolói), 5 perces összeállítás (zenés, táncos, énekes, szöveges, pantomim, stb.) készítése a megadott öltözékek (tündérek, vámpírok, koboldok, amerikai focisták / pom-pom lányok) stílusához passzolva. 

Hogy mire számíthatnak a Csömöte Csörte napján az új gimisek? Szeptember 22-én már az óraközi szünetekben  feladatokkal várják őket a végzősök. Délután pedig lesznek feladatok, melyeket kísérő segítségével a városban kell teljesíteni, olyanok is, melyek megoldásához az iskola épületét kell bebarangolni, de nem maradnak el a sorversenyek, a vicces és meglepő kérdezz-felelek játékok, valamint egyéb - elsőre talán megoldhatatlannak tűnő - próbatételek is.  

A szervezők a délután 15 órától kezdődő programra szeretettel hívják a "csömöték" szüleit, testvéreit, családtagjait, barátait, és valamennyi gimis diákot. Idén az érdeklődők egy tombolasorsoláson is részt vesznek majd, melyek során értékes ajándékcsomagok találnak gazdára! A belépés INGYENES! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése